Wat kunnen wij voor je doen?

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen?

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van organisaties op het gebied van interne communicatie en het oplossen van bedrijfskundige problemen.

Wij hebben een bijzonder effectieve manier ontwikkeld om samen met u en het uitvoerende team van de Community snel te komen tot praktisch toepasbare oplossingen.

Of het nu gaat om het makkelijker onderling afstemmen van besluiten over het werk dat gedaan of het in kaart brengen van de belangrijkste knelpunten waarom het niet gaat zoals het moet gaan? Wij kunnen snel samen met jullie tot de kern van de zaak komen en vervolgens tot direct toepasbare oplossingen. Let op: als je specifieke inhoudelijke kennis wilt van producten of bereidingswijzen dan moet je niet bij ons zijn. Wij hebben vooral kennis hoe je de organisatie het beste kunt inrichten en de manier hoe je dat met elkaar voor elkaar krijgt.

INTAKE

Om te weten of we jullie goed kunnen begeleiden hebben we vooraf informatie nodig. Hiervoor hebben we een intake-formulier gemaakt. Hierop staan vragen zodat wij met elkaar in gesprek kunnen gaan.