Wat is wandelcoaching?

Geloof je ook dat frisse lucht, bewegen en een prachtige omgeving naast professionele ondersteuning je helpen om innerlijke blokkades te doorbreken? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Wat kan ik voor je doen?

Tijdens onze wandeling kan ik je ondersteunen op heel wat verschillende domeinen afhankelijk van je specifieke vraag of uitdaging. Ik put mijn inbreng uit mijn ervaring als communicatie trainer en coach, bemiddelaar en relatiecoach met intussen meer dan 20 jaar ervaring. Daarnaast kun je van mij als jouw coach ook verwachten dat ik mezelf en mijn levenservaring en mijn uitdagingen inbreng, wat intussen ook een onuitputtelijke bron van inspiratie geworden is 😊

Wat mag je van mij verwachten?

Je mag van mij verwachten dat ik letterlijk en figuurlijk klaar sta voor jou. Dat ik ‘de tijd’ neem om je werkelijk te ontmoeten en samen op pad te gaan.

Naast rust, verbinding en een luchtige sfeer verbind ik mij als je coach natuurlijk ook om je daadwerkelijk inzichten te verschaffen in je processen en patronen en ‘De tijd’ ook efficiënt te benutten.

Als coach sta ik bekend om op een luchtige, humoristische, provocatieve en heldere eenvoudige manier inzichten te brengen zonder uit verbinding te gaan.

Bij welke uitdagingen kan ik je helpen?

  • Alle relationele problemen of uitdagingen met partners, kinderen familie, professioneel,…
  • Werk en privé balans
  • Conflicthantering
  • Vastgelopen processen van allerhande oorsprong
  • Jezelf meer inbrengen of assertiever worden
  • Levens- en levenslust vragen
  • Werk gerelateerde uitdagingen stress, leiding geven, betrokkenheid creëren, burn-out,…
  • Liefdevol scheiden of afscheid nemen
  • En vele andere dagelijkse zaken waar goede communicatie kan helpen

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem contact op via het contact formulier of telefonisch en we maken een afspraak voor een kennismakingswandeling. Tijdens deze wandeling van ongeveer 1 uur stemmen we af wat we al dan niet voor elkaar kunnen betekenen.

Als we samen in zee gaan dan neem je een engagement van 5 wandelingen van ongeveer 2 uur. Ik vind een dergelijk engagement van ons beiden belangrijk om werkelijk in proces te kunnen gaan en de nodige opvolging en continuïteit te kunnen garanderen. Het staat je natuurlijk steeds vrij om eerder af te haken als je dat wil.

Elke wandeling word afgesloten met een “warm of koud” drankje en een hapje zodat je opgeladen en opgewarmd of afgekoeld weer verder kunt met je dag.

Na deze 5 wandelcoachings kun je blijvend bij mij terecht voor ondersteuning. Wanneer je maar wil maak je gewoon een individuele afspraak. Ik zal blij zijn om je nog eens terug te zien!

Wat kost het?

Een intake wandeling van ongeveer 1 uur kost € 50.

De gebruikelijke wandelcoachings van ongeveer 2 uur kosten € 120 per sessie inclusief een afsluit hapje en drankje en exclusief BTW.

Vind ons

icon
Tatiana@Issentie.be
icon
+ 32 472 51 22 02